Esküvői jókívánságok: készülj fel előre!

Az esküvői jókívánságok az esemény szerves részét képezik. A szóban kifejezetteken túl azonban többféle módja is van annak, hogy kifejezhettük örömünket és támogatásunkat a pár irányába. A szülők részéről ez különös jelentőséggel bír, hiszen a gyermek boldogsága kiemelt fontosságú a szülők számára is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a jövőre vonatkozó jókívánságokat a legtöbben írásban teszik meg, egyfajta örök emlékként szolgálva a pár számára.
Esküvői jókívánságok: készülj fel előre!

Esküvői jókívánságok ajándék mellé

Ez a legkézenfekvőbb módja annak, hogy kifejezzük örömünket a pár számára. Az ajándékok mindenképpen helyet kapnak az eseményen, és ha saját ajándékkártyát, képeslapot társítasz hozzá, akkor könnyedén beazonosítható is lesz, hogy kitől érkezett az adott darab. Ahogyan az esküvői meghívók kapcsán is rendkívül széles választékkal találkozhatunk, úgy az esküvői jókívánságok kifejezésének is sokféle formája lehetséges.

Személyes sorok a tapasztalatok és a pozitív jövőkép erejével

Az esküvői jókívánságok közlésében az a legjobb, hogy nincsenek megkötve kezeid. Szabadjára engedheted fantáziád, és ha a szavak embere vagy, akkor egészen szívhez szóló, hosszú és valóban hasznos tanácsokkal láthatod el a párt. Persze nagyon fontos, hogy a jókívánságok ne egyfajta kéretlen tanácsadásba menjenek át. A stílus és a jó szándék alapvető fontossággal bírnak a Pamas szerint. A tapasztalatok egyébként azt mutatják, hogy a személyesen megfogalmazottak mindig jobban betalálnak, mintha egy idézetet választanál. Persze ez utóbbi sem elvetendő ötlet, hiszen a megfelelő írók, költők által megfogalmazott sorok tökéletesen átadhatják mindazt, amit érzel, de nem tudsz esetleg szavakban önteni.

Esküvői jókívánságok a megfelelő formában

Képeslapot válassz vagy egyszerű ajándékkártyát? Ez természetesen attól függ, mennyi mondanivalód van a pár számára. Egy prémium színvonalú képeslappal biztosan nem lőhetsz mellé, ráadásul a borítékban elhelyezhetsz személyes sorokat tartalmazó levelet is. Az ilyen gondolatok hosszú évek múltán is örömkönnyeket csalhatnak a pár szemébe.

Az eskuvoimeghivok.hu tapasztalatai szerint az aktuális esküvői trendek egyértelműen abba az irányba mozdulnak, hogy az eseményen többféle szolgáltatás és praktikus ötlet is helyet kaphat. Nem mintha a választott menüsor, a jó társaság és a zene ereje ne lennének képesek elvinni a hátukon az eseményt, de a vendégkönyv, a közös fényképezés lehetősége, vagy például az időkapszula megalkotása egyaránt ötletes megoldásnak számítanak. Érdemes vendégként is előre felkészülni, és kiválasztani egy olyan idézetet, amelyet a vendégkönyvbe beírhatsz néhány személyes sor kíséretében. Bár az internet mindig nálunk van az okostelefonon, de a készülék nyomkodása helyett hasznos, ha már előre készülsz, és elgondolkodsz azon, mi fejezné ki leginkább esküvői kívánságaidat.

Kapcsolódó cikkek

Így hozd vissza a tüzet a kapcsolatodba!

Így hozd vissza a tüzet a kapcsolatodba!

A kapcsolatunk kezdetén mindent csodásnak élünk meg.

A gyermek issza meg a levét - Válás és gyermeknevelés – a szülők nem megfelelő viselkedésének.

Válás és gyermeknevelés

A válás mindenkinek rossz. A szülőknek és a gyermeknek egyaránt. A szülők, válás utáni viselkedése éppen ezért nagyon meghatározó a gyermek érzelmi fejlődése szempontjából. Ezért nagyon lényeges, hogy a szülők próbáljanak a gyermek érdekében minél hamarab

A szülő nevelése - 4 szülői stratégia a megfelelő gyermekneveléshez – meghatározó.

4 szülői stratégia a megfelelő gyermekneveléshez

A szülő nevelési módszerein nagyon sok múlik. Az, hogy a gyermekünk mennyire lesz boldog és önálló, javarészt a szülők viselkedésétől, nevelésétől függ. Milyen nevelési elvek segíthetnek a gyermeknek, hogy boldog felnőtté cseperedjen? Mutatjuk a válaszoka